ACASA » CALENDAR » Cavaleria Rusticană la TNOB

Sub bagheta Maestrului Dirijor japonez, Koichi Inoue, vor evolua pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski soliştii Răzvan Săraru, Setsuko Iizuka (Japonia), Ştefan Ignat (Bucureşti), Lucia MIhalache şi Gabriela Dobre, în celebra dramă cu o acţiune intensă şi emoţionantă Cavaleria Rusticană.

Cavaleria rusticană, a avut premiera la „Teatro Costanzi“ din Roma, în ziua de 17 mai 1890 şi a  fost premiată de Editura Muzicală Sonzogno din Milano în anul 1890. Unul din cele mai aplaudate titluri ale curentului verist, “Cavalleria rusticana” justifică prezența sa în repertoriul teatrelor din întreaga lume. Inspirația cu care compozitorul a găsit textul literar, corespondentul muzical, plasticitatea imaginilor și caracterul pasional al liniei melodice tipic italiene, justifică prestigiul acestui titlu  neegalat de nicio altă creație a lui Pietro Mascagni.

Evenimentul are loc duminică, 10 iunie, de la ora 19.00.

Biletele puse în vânzare pentru acest spectacol porbesc de la 10 lei şi ajung până la 25 de lei în funcţie de poziţia locului în sala de spectacol.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?