ACASA » CINEMA » Câţi bani primesc actorii din LAS FIERBINŢI pentru un episod! MĂLĂELE şi MORGENSTERN, în capul listei

horatiu-malaele-las-fierbintiHoraţiu Mălăele (61 de ani) este unul dintre cel mai bine plătiţi actori şi regizori din România. Doar pentru rolul din serialul “Las Fierbinţi”, difuzat de PRO TV, primeşte 1.500 de euro pe episod. În teatru, actorul nu urcă pe scenă dacă nu este remunerat cu 500 de euro pe reprezentaţie, potrivit libertatea.ro

Devenit o legendă în teatre, jucându- se piesele sale cu casele închise, a îndrăznit să ceară bani. Şi i s-au dat. Pentru regia unui spectacol la Teatrul Nottara sau la Bulandra, primea, cu ceva ani în urmă, 2.200 de euro. Acum, sumele s-au triplat, ajungând la 6.600 de euro regia. Nu a fost uitat nici ca actor. De fiecare dată când apare pe scenă, este plătit cu aproximativ 600 de euro. Horaţiu Mălăele are un succes răsunător şi în televiziune. Acesta interpretează un rol în serialul “Las Fierbinţi”, difuzat de postul PRO TV.

Foarte mulţi actori români s-au orientat către seriale de televiziune deoarece sunt mult mai bine plătiţi decât în teatru. Iată cât câştigă, cu aproximaţie, o parte din distribuţia serialului “Las Fierbinţi”:

Horaţiu Mălăele (Moş Peleus) – 1.500 de euro/episod
Maia Morgenstern (ţaţa Rapidoaica) – 1.500 de euro/episod
Adrian Văncică (Celentano) – 1.300 de euro/episod
Mihai Bobonete (Bobiţă) – 700 de euro/episod
Costi Diţă (Giani) – 700 de euro/ episod
Anca Dumitra (Geanina) – 300 de euro/episod

Chiar dacă “Las Fierbinţi” are foarte mare priză la public, echipa de producţie face faţă cu greu filmărilor deoarece nu reuşeşte să găsească figuraţie. Sătenii din localitatea Fierbinţi, judeţul Ialomiţa, nu mai vor să joace fiindcă sunt nemulţumiţi de bani. Aceştia primesc 30 de lei pentru ziua de filmare şi mâncare, mult prea puţin, se pare, pentru pretenţiile localnicilor.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?