ACASA » STIRI » Câte femei au trecut prin patul lui Hef? Ne spune chiar el!

Fondatorul imperiului Playboy, în prezent în vârstă de 86 de ani, care s-a căsătorit cu cea de-a treia soţie a sa, Crystal Harris, în decembrie 2012, susţine că a fost întotdeauna fidel în timpul căsătoriilor sale, dar “a recuperat” în perioadele în care nu era însurat.

hugh-hefner

Invitat de editorii ediţiei americane a revistei Esquire să precizeze numărul femeilor cu care a făcut sex, Hugh Hefner a spus: “Cum aş putea să ştiu aşa ceva? Peste o mie, sunt sigur!”.

“Au existat perioade în viaţa mea în care eram căsătorit şi, atunci când eram căsătorit, nu îmi înşelam soţiile. Însă am recuperat serios atunci când nu eram căsătorit. Trebuie să rămâi în formă”, a adăugat milionarul american.

Devenind un mogul media, Hugh Hefner – căsătorit cu Mildred Williams în perioada 1949-1959 şi cu Kimberly Conrad, mama celor doi fii ai săi, Marston, în vârstă de 22 de ani, şi Cooper, în vârstă de 21 de ani, în perioada 1989-2010 – spune că este mai fericit ca niciodată după căsătoria cu Crystal Harris şi se simte foarte fericit că s-a îndrăgostit din nou la o vârstă atât de înaintată.

Hugh Hefner, care are alţi doi copii, Christie şi David, din relaţia cu Mildred Williams, spune: “Toţi prietenii noştri cred că aşa ne-a fost scris. Doar persoanele care nu ne cunosc cred altceva, cei care ne văd ca pe un stereotip, în ceea ce ţine de vârstă şi de frumuseţe”.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?