ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cate BISERICI sunt in Constanta si cate vor mai fi construite

Cate BISERICI sunt in Constanta si cate vor mai fi construite

BISERICI CONSTANTA. In prezent, in Arhiepiscopia Tomisului exista, in total, 242 de parohii. Din acestea, 42 sunt in Constanta si 36 sunt manastiri si schituri.

Pizza Evo

Avem aproximativ 280 de biserici in judet si vrem, anul acesta, sa finalizam mai multe lacasuri deja incepute in Constanta si in Mamaia. Acolo unde sunt improvizatii, vrem sa facem biserici stabile, cu aspect de biserica.

De asemenea, la manastirea din localitatea 23 August, vom face un asezamant pentru copii orfani, iar la Costinesti, va fi inaugurat, in curand, un centru pentru recuperare multipla”, a explica IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, citat de cugetliber.ro

La Constanta, imediat cum vremea se va indrepta, va incepe constructia Bisericii „Izvorul Tamaduirii” din cartierul Tomis III. In parcul de la Casa de Cultura, exista sanse mari ca anul acesta sa se inchida santierul si sa fie finalizata biserica, constructia inceputa in parcul de la Gara va fi reconsolidata, astfel incat sa se poata continua, iar in Mamaia vor fi ridicate doua capele.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?