ACASA » STIRI » Cat primesti daca spargi browser-ul Google

Nu primesti ani de inchisoare, ba chiar vei fi premiat cu o suma importanta de bani daca ai aptitudini de hacker si reusesti sa gasesti o problema de securitate la browser-ul Chrome. Cei de la Google au anuntat ca vor da un premiu de un milion de dolari!

Pizza Evo

Premiul este dat in cadrul concursului anual de hacking Pwn2Own, iar suma din acest an este cea mai mare care a fost pusa in joc pana acum intr-o astfel de competitie. Evenimentul va avea loc saptamana viitoare la Vancouver si va cuprinde si alte probe. Hackerii din competitie vor fi provocati sa sparga browserele Internet Explorer, Firefox si Safari de pe computere care vor rula sisteme de operare Windows 7 si Mac OS X.

Oficialii Google sustin că browserul pe care l-au dezvolat, Chrome, este singurul care isi izoleaza procesele de cele ale sistemului de operare. In acest fel, hackerii nu au teoretic nicio sansa pentru a-l compromite. Daca totusi va exista un castigator, cei de la Google vor perfectiona sistemul, au afirmat inginerii de securitate Chris Evans şi Justin Schuh, potrivit Business Insider.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?