ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cat mai tin ploile? Prognoza meteorologilor pentru Constanta

Cat mai tin ploile? Prognoza meteorologilor pentru Constanta

VREMEA CONSTANTA. Codul Galben de ploi se menţine pentru ziua de miercuri la Constanta, iar în următoarele două zile, joi şi vineri, constănţenii vor avea parte de vreme instabilă şi ploi însoţite de descărcări electrice.

Potrivit meteorologilor CMRD, joi, 26 mai, sunt așteptate ploi, iar maxima zilei va fi cuprinsă între 18-21 de grade.

De asemenea, vineri, 27 mai, vremea va fi închisă, iar valorile termice vor fi în creștere. Astfel, maxima va fi ajunge până la 24 de grade, în timp ce minima de 15 grade.

În prognoza pe două săptămâni pentru Dobrogea, meteorologii anunță că nu vom scăpa de ploi.

Până în data de 25 mai, temperatura aerului va fi în scădere, de la maxime de 21-23 de grade, în medie regională, până la 19 – 20 de grade. Media regională a minimelor va fi de 12-14 grade, până pe 26 mai.

În intervalul 25 – 31 mai, temperatura aerului va fi in creștere, până la maxime de 24-25 de grade și minime de 16-17 grade.

După data de 31 mai, până pe 6 iunie, temperatura aerului va marca o scădere ușoară, valorile menținându-se apropiate de cele specifice perioadei; media maximelor se va situa în jurul a 23 de grade, iar a minimelor va fi de 15-16 grade.

Vor fi averse pe arii extinse între 24 și 27 mai, când sunt de așteptat și cantități de apă mai însemnate și, cu o probabilitate mai redusă, în restul intervalului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?