ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cât mai ţin ploile? Prognoza ANM pentru DOBROGEA

Cât mai ţin ploile? Prognoza ANM pentru DOBROGEA

VREMEA DOBROGEA. Regimul termic prognozat în următoarele două săptămâni va fi caracterizat de o vreme, în general, în răcire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, în timp ce precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor, atât la începutul intervalului de prognoză, cât și în zilele de 26, 27 și 29 septembrie, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 19 septembrie – 2 octombrie.

În Dobrogea, temperatura aerului va fi în scădere în primele două zile, apoi valorile diurne vor crește ușor și treptat.

Valorile nocturne vor crește pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

Majoritatea zilelor vor fi mai reci decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a intervalului, cu o medie a maximelor de 17 – 20 de grade, mai ridicată la început.

În cursul nopților, vor fi valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu o medie a minimelor de 11 – 13 grade, ușor mai ridicată la începutul intervalului de prognoză.

Va ploua pe parcursul zilei de luni (19 septembrie) și pe arii restrânse marți și joi (20, respectiv 22 septembrie), iar în restul timpului, condițiile de ploaie vor fi reduse.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?