ACASA » BLOG » Cât de nemernic, infect şi egocentric este FUEGO

Cât de nemernic, infect şi egocentric este FUEGO

de Andrei AMZA

În urmă cu ceva timp, Adriana Şandru publica un articol în care a ridicat suspiciuni despre calităţile de pictor pe care le posedă Fuego. Articolul îl puteţi citi şi voi, dar, ca să rezum, Adriana spune că este posibil ca sensibilul Paul Surugiu să nu fie autorul tablourilor pe care le vinde în scop caritabil. Adriana aduce argumente de bun-simţ, bazate pe observaţiile ei proprii şi personale, cum că Fuego ar fi un impostor, care face toate astea pentru a-şi umfla şi mai mult imaginea.

Articolul a ajuns un pic cam viral şi, bineînţeles, în atenţia lui Fuego. Cântăreţul vieţii nu a stat cu mâinile în sân şi a publicat pe pagina lui de Facebook un clip în care demonstrează că el chiar ştie să picteze… o casă. Iniţial, clipul a fost preluat şi difuzat de postul Favorit. Probabil, după ce a văzut dovezile lui Surugiu, din proprie iniţiativă, Adriana a venit cu un update la articolul cu pricina în care admite că s-a înşelat şi că regretă că a gândit greşit despre artist.

Şi, totuşi, de ce Fuego, un artist complet, un sensibil şi o bijuterie a muzicii româneşti, este de fapt un nemernic infect, un egocentric şi genul de om care ar avea multiple orgasme dacă în fiecare oraş ar fi amplasat câte un bust din marmură care să-l reprezinte?

În baza scandalului din capul lui Fuego, Măruţă îl cheamă în emisiune şi îi oferă ocazia să-şi mai prezinte încă o dată dovada actului artistic. Probabil, din cauză că audienţele postului Favorit au fost prea mici în comparaţie cu dimensiunea artistică a lui Fuego şi era nevoie de greutatea unui post precum Pro TV, ca mesajul să ajungă la cât mai multă lume.

Deşi Adriana şi-a recunoscut greşeala, iar Măruţă îi reaminteşte şi îi subliniază acest aspect, Surugiu vine şi spune următoarea chestie: “Eu oricum o să vorbesc cu avocaţii mei, să deschidem un dosar, pentru că eu vreau să scoată acest articol de pe internet“. Video aici.

Deci scuzele şi regretul Adrianei nu au fost suficiente. Practic, cum a îndrăznit ea, o creatură inferioară din străfundurile internetului, să ştirbească orgoliul unui zeu artistic precum Fuego?

Păi, băi, Paul Surugiu, în cazul în care nu ştiai, internetul NU ESTE AL TĂU şi nici al avocaţilor tăi. Şi dacă pentru o secundă ţi-ai scoate capul din curul tău creativ şi ai încerca să respiri acelaşi aer cu noi, muritorii de rând, ai afla că în zilele noastre fiecare este liber să-şi exprime opinia, fie ea bună sau rea, despre oricine şi orice.

Indiferent câte babe te-ar idolatriza la concertele tale şi oricât de mult îţi place să te scalzi în succesul realităţii tale, te anunţ că mai există o realitate paralelă – aia în care nu toată lumea îţi aduce ofrande şi aruncă cu flori în făţuca ta de copil cu păr cărunt. Există şi oameni care văd dincolo de aparenţe şi care spun ceea ce văd. Asta nu îi face răi sau bestii care vor să te distrugă, ci doar sinceri. Dar un om ca tine, care nu este obişnuit cu sinceritatea, reacţionează ca un turbat atunci când, din când în când, este înţepat în cur de o doză de realitate şi nu este atins de buze calde şi limbi la orgoliu.

Te-ai dat de gol şi ai lăsat să se vadă că Adriana a avut dreptate cu un amănunt poate mai important decât presupusa impostură – te interesează doar să pompezi la imaginea ta şi tot ce faci este ca să îţi umfle orgoliul şi buzunarele în pragul Sărbătorilor.

P.S. – Tablourile tale sunt de căcat, pictorule.

Login

Lost your password?