ACASA » CONCURSURI » Castigator CONCURS Corinne Bijoux

poza concursPremiul in valoare de 535 lei, un set superb de cercei, bratara, lantisor de argint si pandantiv, toate cu cristale swarovski, oferit de Corinne Bijoux si-a gasit noul posesor! Multumim tuturor participantilor. Castigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti de catre Corinne Bijoux.

FELICITARI! CASTIGATOAREA CONCURSULUI ESTE DUMITRU CRISTINA! IN PLUS, pentru ca apreciam efortul celor care s-au straduit sa adune cat mai multe like-uri la inceputul concursului, oferim 3 vouchere in valoare de 100 ron urmatorilor: YNL IONELA, EU EMI, BREHUESCU FLORENTINA!
Rugam castigatorii sa ne dea cate un mesaj( pe contul de Facebook Corinne Bijoux)  cu datele de contact!

Ridicarea premiilor se va face pe data de 26.12.2012 din magazinul Corinne Bijoux din Maritimo Shopping Center.

Corinne Bijoux – bijuterii cu elemente swarovski – inseamna stralucire, eleganta, finete si rafinament. Puternica stralucire si taieturile sofisticate ale cristalelor Swarovski confera bijuteriilor Corinne Bijoux  un aer de rafinament si eleganta. Bijuteriile Corinne Bijoux sunt realizate in mare parte manual, sunt unicate sau de serie foarte mica. Acestea sunt lucrate cu o foarte mare atentie din: argint, argint placat cu aur, metal placat, metal rodinat, metal inoxidabil si Elemente Swarovski.

Indrazneste sa porti bijuteriile Corinne Bijoux! Cu siguranta vei fi admirata si nu vei trece neobservata!

Ne gasesti in Maritimo Shopping Center (spre zona food)! In curand si online www.corinne-bijoux.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?