ACASA » CONCURSURI » Castigati 6 bilete la comedia PAM PAM

Evenimente-constanta.ro organizeaza un concurs prin care poti castiga 4 sau 2 bilete la spectacolul PAM PAM din Funny People de pe 27 noiembrie. De data aceasta oferim in total 6 bilete (pretul unui bilet fiind 20 de lei), deci vom avea 2 castigatori. Ca sa intri in concurs trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

Pizza Evo

1. Da un LIKE  la acest concurs.

2. Raspunde printr-un comentariu, aici pe site, la intrebarea: “Ce calitati trebuie sa aiba un politician?”

3. Strange cat mai multe voturi la raspunsul tau prin apasarea butonului verde Imi place

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURSURI duminica, 27 noiembrie, pana in ora 12.00, cand se termina concursul. Castigatorul este rugat sa-si verifice e-mailul pana in ora 14.00 cel tarziu, pentru a afla cum va intra in posesia biletelor.

Trebuie sa aduni cat mai multe voturi, primi doi participanti clasati vor castiga 4 bilete (locul 1), respectiv 2 bilete pentru cel clasat pe locul 2.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?