ACASA » CONCERTE » Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII DUBLE la “Ion a lu’ Barbu”

Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII DUBLE la “Ion a lu’ Barbu”

CONCURS. Pentru prima dată la Harlequin Mamaia, Taraful Ion a lu’ Barbu vine pentru două seri de petrecere în stil românesc!

Pizza Evo

Cunoscuți și sub numele de “Lăutarii lui Dinescu“, muzicienii de la Vărbilău au devenit celebri datorită repertoriului ce scoate în evidență tradiția veche de sute de ani a muzicii lăutărești.

Detalii eveniment aici

Evenimente Constanţa îţi oferă ocazia ca TU şi o persoană dragă să fiţi în public la o seară de petrecere memorabilă. Poţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble (fiecare invitaţie este valabilă pentru două persoane)!

INVITAŢIA ESTE VALABILĂ PENTRU SEARA DE SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE

REGULAMENT

Tot ce trebuie să faci este să fii logat pe contul tău de Facebook şi să dai LIKE şi SHARE (Distribuire) la imaginea de AICI (click).

IMPORTANT. Când dai “Share” trebuie să adaugi hashtag-ul #PetrecemRomaneste, pentru ca noi sa vedem postarea ta şi să te putem contacta. Nu postati hastag-ul sub formă de comentariu, ci sub formă de status la poza căreia i-aţi dat Share.

Concursul este valabil până vineri, 1 decembrie, ora 12.00. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe pagina de Facebook Evenimente Constanta. Câştigătorii vor fi contactaţi pentru a primi detalii şi a intra în posesia invitaţiei la spectacol.

ATENŢIE! Pentru a participa, trebuie să ai domiciliul în judeţul Constanţa, să ai 18 ani împliniţi si un cont activ de Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?