ACASA » CONCURSURI » Castiga un set de bijuterii SWAROVSKI de la Corinne Bijoux

Te-ai gandit sa faci un cadou de sarbatori? Sau pur si simplu iti doresti ceva deosebit pentru tine? Corinne Bijoux si evenimente-constanta.ro iti pregatesc un premiu special. Participa la concurs si castiga un minunat set cu cristale swarovski (colier si cercei) lucrat manual, cu argint 925, de la Corinne Bijoux.

Pentru a intra in posesia premiului trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Dai un LIKE la articolul de concurs

2. Gaseste un mesaj potrivit pentru un cadou cu bijuterii (te poti inspira din pozele cu bijuterii de pe Facebook sau site-ul Corinne Bijoux)

3. Posteaza mesajul tau printr-un comentariu aici pe site si pe pagina oficiala de Facebook Evenimente Constanta numai la poza de CONCURS CORINNE BIJOUX. Este obligatoriu ca la sfarsitul sloganului sa iti treci intr-o paranteza numele complet din buletin pentru a putea contoriza voturile pentru aceeasi persoana.

5. Strange voturi de la prietenii tai aici pe site si pe Facebook  prin apasarea butonului LIKE (Voturile de pe site si cele de pe Facebook se aduna. De exemplu o perosana te poate vota pe evenimente-constanta.ro aici la articol si pe Facebook Evenimente Constanta si se calculeaza 2 voturi).

Persoana care strange cele mai multe voturi pana duminica, 18 decembrieora 16.00 este castigatorul concursului, iar acesta va fi anuntat pe site, la sectiunea CONCURSURI, la scurt timp dupa expirarea perioadei de vot. Voturile stranse dupa ora 16.00 fix nu vor fi luate in considerare.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu pe site trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?