ACASA » CONCURSURI » Castiga o invitatie dubla la stand-up comedy cu SORIN

Ai chef de o portie sanatoassa de ras? Evenimente-constanta.ro iti ofera sansa de a castiga o invitatie dubla la showul de stand-up comedy cu Sorin de la Brigada 2 pe trei de duminica, 20 mai, ora 21.00 din Fifteen Pub.

Pizza Evo

Ce trebuie sa faci?

1. Da un LIKE la articolul de concurs.

2. Raspunde printr-un comentariu (aici pe site, nu pe Facebook sau in alta parte) la intrebarea: Care este comediantul tau preferat?

3. Aduna cat mai multe voturi la comentariul tau prin apasarea butonului verde Imi place.

Comentariul cu cele mai multe voturi pana sambata, 19 mai, ora 12.00 este castigatorul concursului, iar acesta va fi anuntat pe site, la sectiunea CONCURSURI si va fi contactat pentru a afla cum va intra in posesia invitatiei de 2 perosane.

Ai un castig garantat daca aduni cel putin 10 voturi, chiar daca nu au castigat invitatia dubla, vei primi un cupon in valoare de 25 lei (cat este un singur bilet) pentru 2 persoane. Cupoanele vor fi trimise pe e-mail dupa anuntarea castigatorului pana sambata, 19 mai, ora 14.00. Cei care doresc sa foloseasca cuponul trebuie sa faca rezervare telefonic la 0766400181 si sa achite contravaloarea unui bilet la Fifteen Pub pana la ora 23.00. Deoarece locurile sunt limitate organizatorii vor repartiza biletele cu reducere in ordinea confirmarii lor telefonice pana acestea se vor epuiza.

ORICE VOT FACUT DUPA EXPIRAREA DATEI DE CONCURS NU ESTE LUAT IN CALCUL.

NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT. SFATAUIESTE-TI PRIETENII SA VOTEZE CORECT PENTRU CA ITI POT ATRAGE DESCALIFICAREA DIN CONCURS.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?