ACASA » CONCURSURI » Castiga 3 BILETE la concertul Fly PROJECT!

Baietii de la Fly PROJECT sunt invitatii serii de vineri, 25 noiembrie, in clubul Crush din Constanta la Balul Bobocilor al Liceului Ovidius. Toamna Bobocilor si evenimente-constanta.ro pun la bataie trei bilete la acest eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi!

Pizza Evo

Iata ce trebuie sa faci:

1. Da un LIKE la acest articol.

2. Raspunde aici, pe site, printr-un comentariu la intrebarea: Care este piesa ta preferata de la Fly PROJECT si de ce? Fii cat mai original!

3. Aduna cat mai multe voturi la raspunsul tau!

Votarea se face prin apasarea butonului verde Imi place din caseta fiecarui comentariu. Ca sa castigi cele 3 bilete strange cele mai multe voturi pana joi, 24 noiembrieora 00.00. NICIUN VOT INREGISTRAT DUPA ORA MENTIONATA NU MAI ESTE LUAT IN CONSIDERARE.

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURSURI vineri, 25 noiembrie, pana in ora 12.00.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI DE MAI MULTE ORI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA ACELE VOTURI NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?