ACASA » CINEMA » Castiga 2 bilete la un film in premiera sau in 3D la Cityplex!

Vrei sa vezi un film in premiera sau in 3D? Cityplex si evenimente-constanta.ro te trimit la cinema!

Pizza Evo

Poti castiga o invitatie de doua persoane la unul dintre filmele ce ruleaza la cinematografele Cityplex din Tomis Mall.

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

1. Da un LIKE la acest articol.

2. Spune-ne printr-un comentariu la acest articol care este filmul pe care iti doresti sa-l vezi din programul Cityplex  din saptamana 2-8 martie si de ce?

3. Strange cat mai multe voturi la raspunsul tau prin apasarea butonului verde Imi place

Participantul cu cele mai multe voturi castiga o invitatie de doua persoane la cinema Cityplex. Invitatia se poate onora de luni, 5 martie, pana joi, 8 martie, inclusiv, la orice film cu exceptia avanpremierelor. Biletele nu sunt transferabile.

Vezi AICI care este programul Cityplex din saptamana 2-8 martie

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURSURI duminica, 4 martie, in jurul orei 20.00, ora la care mai puteti aduna voturi. Nu se mai poate vota din momentul anuntarii castigatorului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT! Pentru a-ti alege filmul preferat click AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?