ACASA » CINEMA » Castiga 2 bilete la un film in premiera sau in 3D la Cityplex!

Vrei sa vezi un film in premiera sau in 3D? Cityplex si evenimente-constanta.ro te trimit la cinema!

Pizza Evo

Poti castiga o invitatie de doua persoane la unul dintre filmele ce ruleaza la cinematografele Cityplex din Tomis Mall.

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

1. Da un LIKE la acest articol.

2. Spune-ne printr-un comentariu la acest articol care este filmul pe care iti doresti sa-l vezi din programul Cityplex  din saptamana 24 februarie – 1 martie si de ce?

3. Strange cat mai multe voturi la raspunsul tau prin apasarea butonului verde Imi place

Participantul cu cele mai multe voturi castiga o invitatie de doua persoane la cinema Cityplex. Invitatia se poate onora de luni, 27 februarie, pana joi, 1 martie, inclusiv, la orice film cu exceptia avanpremierelor. Biletele nu sunt transferabile.

Vezi AICI care este programul Cityplex din saptamana 24 februarie – 1 martie

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURSURI duminica, 26 februarie, in jurul orei 17.00, ora la care mai puteti aduna voturi. Nu se mai poate vota din momentul anuntarii castigatorului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT! Pentru a-ti alege filmul preferat (in afara de avanpremiera Bel Ami) click AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?