ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Casieriile RAJA vor fi INCHISE timp de trei zile

Casieriile RAJA vor fi INCHISE timp de trei zile

PROGRAM CASIERII RAJA. Pentru zilele urmatoare, RAJA S.A. a anuntat o modificare a programului de lucru. Abonatii sunt informati ca toate casieriile vor fi inchise pentru trei zile, insa echipele de interventie vor lucra la program normal.

Pizza Evo

Astfel, in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, care asigura buna desfasurare a proceselor de alimentare cu apa si preluare a apelor uzate, vor lucra in program normal.

Apelurile catre telefonul dispeceratului 0241. 66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de interventie vor actiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfunctionalitatile aparute in sistemul de alimentare cu apa sa fie remediate in timp util, iar abonatii societatii sa poata beneficia de servicii la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-si va modifica programul de lucru pentru aceasta perioada este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonatii care nu au apucat sa-si plateasca facturile la apa potabila si canalizare, trebuie sa stie următorul program al casieriilor RAJA Constanta:

sambata, 28 noiembrie – orele 9.00 si 13.00;
duminica – luni – marti, 29 noiembrie – 1 decembrie 2015 – inchis;

Incepand cu data de 2 decembrie 2015, casieriile RAJA Constanta isi vor relua programul normal de lucru, intre orele 10.00 si 18.00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?