ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Casa noua pentru delfini! Cum arata NOUL Delfinariu Constanta

Casa noua pentru delfini! Cum arata NOUL Delfinariu Constanta

RENOVARE DELFINARIU CONSTANTA. Incepand cu aceasta primavara, activitatea si spectacolele Delfinariului Constanta se vor desfasura intr-o noua cladire, modernizata, ce a fost construita pe locul vechiului bazin.

Pizza Evo

Spre deosebire de vechiul Delfinariu, care avea 600 de locuri in gradene, noua cladire poate gazdui pana la 1300 de spectatori, transmite ctnews.ro

Finantarea constructiei a fost suportata de Consiliul Judetean Constanta si Ministerul Dezvoltarii plus fonduri europene.  Receptia constructiei va fi facuta la sfarsitul lunii februarie si imediat dupa aceea vor fi incepute lucrarile de modernizare a bazinului.

Delfinii vor fi mutati la inceputul primaverii 2016, iar vechiul bazin va fi si el renovat, devenind casa leilor de mare din cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii.

Sursa foto 1 si foto 2: Claboo Media

Sursa foto 1 si foto 2: Claboo Media

Adrian Bilba, directorul Complexului, a declarat pentur ctnews.ro ca din aceasta vara vor exista patru bazine in care vizitatorii vor putea admira patru specii diferite de animale marine: foci, pinguini, lei de mare si, bineinteles, delfini.

Articol complet si VIDEO cu noul Delfinariu AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?