ACASA » ALTE EVENIMENTE » Caritabil: Magie în Atelierul Zânelor JCI Constanța

Sâmbătă, 16 aprilie 2011 în Centrul Comercial Tomis Mall, etajul 3, între orele 10.00-12.00, JCI Constanța dăruiește magia sa din „Atelierul Zânelor” prin joc și distracție. Echipele formate din copii și părinții lor, sub atenta îndrumare a Zânelor, vor avea ocazia să producă jucării din: zahăr, ciocolată, materiale textile, plastilină, vor realiza decoruri din materiale naturale şi vor încondeia ouă. Echipa Zânelor va dărui cadourile colectate de la invitați, copiilor nevoiași, aducând spiritul sărbătorilor pascale în viața acestora.  Dăruind vei fi mai bun!
 
Condiții de participare: fiecare echipă (copil – părinte) înscrisă în Atelierul Zânelor trebuie să aducă un cadou de minim 50 RON pentru cazurile sociale selectate de Zâne.
Vârsta copiilor: 5-11 ani
Taxă de participare: 20 RON

Pentru inscrieri: 0722160560
  
 
Despre JCI

JCI Constanța este o organizaţie non-profit de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani, membră JCI România și afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de ţări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.
JCI funcţionează în România din anul 2002 în Bucureşti (grupul de inițiativă) și, începand cu 2003 în alte orașe din țară: Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Oradea şi Târgu Mureș.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?