ACASA » CONCERTE » CARGO VINYL, concert lansare de album, la Doors

CARGO VINYL, concert lansare de album, la Doors

CONCERTE CONSTANTA. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepție – CARGO VINYL – destinat colecționarilor și fanilor exclusiviști. Evenimentul este marcat şi la Constanţa printr-un concert de excepţie la Doors Club!

Pizza Evo

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyluri şi fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare înseriate.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Joi, 26 ianuarie, vino la Doors Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

cargo vinylBiletele se pun în vânzare în săptămâna evenimentului, începând de luni, 23 ianuarie, la sediul clubului. Program vânzări bilete: luni-joi, între 12:00-17:00 și miercuri între 20:00-22:00.

Biletele au următoarele prețuri:
– cu loc: 60 de lei;
– fără loc: 40 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Biletele se cumpara in avans de la sediul clubului.

Program vanzari bilete: luni, marti, joi intre 12:00 si 16:00 si miercuri intre 17:00 si 21:00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?