ACASA » CONCERTE » CARGO. Concert caritabil Music for Autism, la Phoenix

CARGO. Concert caritabil Music for Autism, la Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Cargo au susţinut campania Music for Autism din anul 2014, iar 2015 au fost devenit Ambasadorii Music for Autism în cadrul Festivalului Metalhead Meeting Bucureşti.

În ianuarie 2016 au participat la inaugurarea laboratorului de cofetărie-patiserie din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa.

Campania Music for Autism continuă la Constanţa cu un nou concert dedicat strângerii de fonduri. Astfel, fanii şi iubitorii muzicii rock din Constanţa sunt invitaţi la evenimentul caritabil, DUMINICĂ 28 MAI, ora 21.00, în club Phoenix!

Scopul viitor al campaniei “Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Trupa Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape şi Alin Achim – bass, înfiinţată în 1985 în Timişoara, Trupa Cargo a creionat nenumărate piese care sunt cântate împreună cu publicul, au realizat nenumarate concerte şi evenimente speciale.

REZERVARI: 0730 617 787

18342134_1142043422590532_8836152707823244370_n

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?