ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Care vor fi RESTRICŢIILE DE CIRCULAŢIE în Constanţa, de 1 DECEMBRIE

Care vor fi RESTRICŢIILE DE CIRCULAŢIE în Constanţa, de 1 DECEMBRIE

STIRI CONSTANTA. De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, la Constanţa se va ţine un ceremonial şi o paradă ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Pizza Evo

Parada se va desfăşura în intervalul orar 11:00 – 12:00, pe bulevardul Tomis.

Primăria Constanţa informează că în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2017 traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare.

Astfel, în zilele de luni, 27 noiembrie, şi joi, 30 noiembrie 2017: începând cu ora 18:00 se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară – ambulanță, poliție, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi B-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă).

În ziua de vineri – 1 decembrie, în intervalul orar 7:30 – 12:00 – se restricționează circulația pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția B-dului Tomis cu B-dul Mamaia) şi B-dul Ferdinand, fără însă a restricționa circulația pe B-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția B-dului Ferdinand cu B-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

De asemenea, străzile cu care se intersectează B-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

Restricțiile de circulație menționate pentru data de 1 decembrie 2017 se vor aplica şi în data de 28 noiembrie 2017 când va avea loc repetiția generală.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?