ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Care sunt restricţiile rutiere din Constanţa şi cum se va circula pe durata NEVERSEA

Care sunt restricţiile rutiere din Constanţa şi cum se va circula pe durata NEVERSEA

FESTIVAL NEVERSEA 2017. În weekend-ul 7 – 9 iulie, aproximativ 200.000 de oameni vor veni la Constanţa pentru a participa la festivalul Neversea.

Pizza Evo

Neversea se va desfăşura pe plaja dintre Modern şi Trei Papuci, iar în Constanţa vor fi mobilizate forţe impresionante de jandarmi şi poliţişti.

Pe mai multe zone din oraş, traficul rutier va fi complet blocat, fiind deviat pe celelalte artere.

RESTRICŢII RUTIERE. Nu se va circula pe strada Bucovinei, pe strada Eroilor, strada Decebal, Smârdan, iar de pe strada Traian nu se va putea intra cu maşina pe strada Termele Romane, pe strada Traian, spre Piaţa Ovidiu, pe bulevardul Tomis, spre Piaţa Ovidiu, şi pe strada Mircea cel Bătrân dinspre Piaţa Ovidiu, până la intersecţia cu strada Negru Vodă.

RATC schimbă orarul autobuzelor şi introduce linii noi care vor ajunge până în Portul Tomis. Vezi mai multe detalii aici.

Peste 600 de jandarmi vor fi mobilizaţi exclusiv pentru asigurarea securităţii şi menţinerii ordinii publice în perioada şi în zona festivalului.

În perimetrul festivalului, este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Articol complet aici

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?