ACASA » STIRI » Diverse » Care sunt cele mai prost platite job-uri din Romania

Care sunt cele mai prost platite job-uri din Romania

CELE MAI MICI SALARII DIN ROMANIA. Daca cel mai bine platit roman lucreaza in domeniul imobiliar si a incasat anul trecut, doar din salariu, 2,2 milioane de euro, cel mai prost-platiti angajati lucreaza ca debarasatori, menajere, lucratori specializati in dezinsectie sau ingrijitori la domiciliu.

Pizza Evo

salarii-in-Romania

Potrivit unui top efectuat de Ziarul Financiar, cele mai mici salarii inregistrate oficial in contractele de munca le-au avut in 2014 menajerele, cu 788 de lei brut pe luna. Pe locul doi se afla lucratorii specializati in servicii de erbicidare si dezinsectie, care au castigat un salariu brut de 800 lei pe luna.

Citeste mai multe pe Ziarul Financiar

Urmatorul loc este ocupat de ingrijitorii la domiciliu, care au castigat putin mai bine – 843 lei pe luna. Barmanii, coaforii, vanzatorii ambulanti, personalul de spalare vitrine si geamuri si debarasatorii sunt si ei in top 10 cel mai prost platiti romani, cu salarii brute de pana in 950 lei de luna.

La celalalt capat al balantei se afla cei care lucreaza in imoboliare, in industria extractiva, banci, asigurari, marketing, industria tutunului sau in aviatie. Acestia au cele mai mari salarii din Romania.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?