ACASA » ALTE EVENIMENTE » Caravana DA! Și eu pot! – eveniment de dezvoltare personala dedicat femeilor vine la Constanta
imageUn eveniment de dezvoltare personala se va desfasura in mijlocul lunii iulie in Constanta. Evenimentul face parte din Caravana DA! Și eu pot! care reprezinta o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor, care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala si implinirea, prin exemplul invitatilor care au reusit si care au de spus povesti de viata extraordinare. Caravana se va desfasura in 12 orase din Romania: Pitesti, Brasov, Craiova, Iasi,Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj Napoca, Deva si Bucuresti iar in 15 iulie va fi randul constantencelor sa spuna ,, Da si eu pot ! “
De ce aceasta caravana de evenimente? Pentru ca:

Femeile au nevoie sa auda exemple inspirationale pentru evolutia lor!
Femeile isi doresc sa fie parte dintr-o comunitate in care sa comunice eficient prin daruire si primire!
Femeile sunt parte integranta din schimbarea mentalitatii colective!
Primind exemple de reusita, ele vor da mai departe exemplul reusitei in lumile lor!

Cine sunt vorbitorii in cadrul fiecarui eveniment?

In fiecare dintre aceste orase 7 femei remarcabile din localitatea respectiva vor vorbi in cadrul domeniilor de dezvoltare profesionala, sanatate, casa, frumusete, relatie, familie, cariera, despre experientele lor si despre cum Curajul, Pasiunea, Perseverenta, Cunoasterea de Sine, Armonia, Iubirea si Daruirea le-au schimbat viata! Aceste femei remarcabile isi impartasesc parcursul, modalitatile prin care au reusit sa se descopere, sa dobandeasca succes profesional si armonie personala.

Pizza Evo
In fiecare oras, femeile participante vor fi ajutate sa-si imbunatateasca viata, sa depaseasca blocajele care le tin sa dobandeasca implinire personala si succes profesional.
Evenimentele ofera povestiri captivante ale unor femei extraordinare care sunt cunoscute deja pentru ca si-au folosit potentialul in rezolvarea problemelor care apar in viata oricarui om.

Beneficiile participarii la aceste evenimente:

1. Invatam prin ascultarea mai multor tipuri de personalitati feminine care au demonstrat ca pot.
2. Invatam ascultand povestiri despre cum au atins succesul, au depasit obstacole, si-au revenit dupa tragedii sau de la femei care, pur si simplu, si-au urmat visul si l-au transformat in realitate.
3. Ascultand aceste povestiri, invatam ca putem orice, ca nu suntem singure si primim ajutor in a sti cum sa mergem mai departe.
4. Participantii vor incepe sa realizeze care sunt visurile lor si vor dori sa inceapa sa traiasca o viata mult mai implinita.

Detalii de inscriere:

Rezerva-ti locul de acum la evenimentul care celebreaza si ajuta femeile din Romania sa traiasca la maximum de potential!
Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@academiafemeilor.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?