ACASA » TEATRU » “CARAMITRU-MALAELE, cate-n luna si in stele”, la Constanta

“CARAMITRU-MALAELE, cate-n luna si in stele”, la Constanta

TEATRU IN CONSTANTA. In seria celor mai in voga productii teatrale ale ultimelor sezoane, spectacolul “Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele” revine la Constanta, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor.

Pizza Evo

Un duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin si o muzica desavarsita, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin. Legende ale scenei romanesti, actorul Horatiu Malaele si prietenul sau de-o viata, Ion Caramitru, urca pe scena Casei de Cultura din Constanta. Spectacolul este o excelenta provocare pentru doi maestri rostitori de versuri, eleganti si inteligenti, care exploreaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului.

Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat invitatia de a da ritm acestui spectacol neconventional de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvant”, spune Adrian Naidin. “Sunt intalniri intre cuvant si sunet. Ambele au aceeasi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune el.

caramitru-malaeleLuni, 23 NOIEMBRIE, de la ORA 19.00, cele doua legende ale teatrului romanesc vin la Constanta cu un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri.

Pretul biletului este de 70 lei.

Program bilete: 8.00 – 17.00

Info: 0241 699 066

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?