ACASA » CONCERTE » CAPIDAVA ROCK FEST. Live rock şi pescuit pe malul Dunării!

CAPIDAVA ROCK FEST. Live rock şi pescuit pe malul Dunării!

FESTIVAL ROCK. Capidava Rock Fest revine în 2017 şi, la fel ca anul trecut, festivalul se va desfășura pe parcursul a două zile, 21 și 22 iulie, chiar lângă cetatea Capidava, în apropiere comuna Topalu, pe malul drept al Dunării.

Pizza Evo

Pe scena Capidava Rock Fest din acest an se vor afla trupe consacrate, atât în România, dar și în străinătate. Trebuie menționat că festivalul se bucură și de prezența unor trupe rock din Bulgaria.

În prima zi, 21 iulie, în jurul orei 12.00, va avea loc deschiderea oficială, urmată de diferite activități de agrement, inclusiv pescuit sportiv.

De la ora 15.00, va avea loc o sesiune de Open Stage, astfel trupele tinere și foarte tinere vor avea ocazia de a cânta și a se promova în cadrul unui festival.

De la ora 18.00, pe scenă se vor afla:
Yuvigi – Bulgaria
Vespera – România
Bucovina – România
Velian – Bulgaria

capidava rockfest 2017A doua zi, 22 iulie, Capidava Rock Fest va continua de la ora 15.00, cu activități de divertisment, urmate de Open Stage.

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, pe scenă se vor afla:
For The Wicked – România
Drive Your Life – Bulgaria
Gothic – România
Odd Crew – Bulgaria

Capidava Rock Fest este un proiect al Asociației Constanța Rock 89, organizat împreună cu Primăria Comunei Topalu și cotidianul Dezvăluiri.

Pentru BILETE, click AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?