ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Capcane si provocari ale parintilor”, cu Super Nanny, Irina Petrea!

“Capcane si provocari ale parintilor”, cu Super Nanny, Irina Petrea!

SUPER NANNY IRINA PETREA CONSTANTA. Cum comunicăm cu copilul nostru? Ce capcane și provocări au părinții în relația cu copiii lor? Răspunsul la întrebări îl veți afla chiar de la Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România, la Workshop-ul “Capcane și Provocări ale părinților“.

Workshop-ul va avea loc, joi, 21 aprilie, la Cămara cu Merinde, de pe Bulevardul Mamaia nr. 180, începând cu ora 17:00, iar participarea este gratuită.

În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla detalii importante despre jocul lor împreună cu copiii, de ce este atât de problematică și de neînțeles această legătură, dar și cât este de esențial să cunoaștem nevoile celor mici pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios și sănătos. De asemenea, părinții vor putea adresa întrebări pentru a primi soluții utile de la cea mai importantă Super Nanny din România.

Inscrieri la adresa de e-mail: office@koolmedia.ro  (menţionaţi nume şi număr de telefon)
Acces GRATUIT. Locuri limitate.

Partenerii vor oferi celor prezenți premii în cadrul tombolei organizate la sfârșitul evenimentului.

super nany parentingSuper Nanny- Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România, și-a făcut debutul în televiziune la TVR, în 1994.

Emisiunea “Supernanny” de la Prima TV (2005-2006) s-a bucurat de un succes foarte mare. Printre emisiunile realizate se mai numără “Consilier de urgenţă” şi “Copii contra părinţi” (Naţional TV). Din 2007 este colaborator al Organizaţiei Salvaţi Copiii România. A publicat articole în mai multe reviste şi a scris două cărţi.

Workshop-ul este al 5-lea din seria de evenimente de parenting și este realizat de către Kool Media cu sprijinul partenerilor: Cămara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, Yoga Joy Studio, First Make Up School, Cryo Slim Salon şi partenerilor media: Cuget Liber, Urban Constanţa, Constanța News, Evenimente Constanţa, 101știri.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?