ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cand va fi inaugurat Centrul Cultural “Jean Constantin”, fostul Republica

Cand va fi inaugurat Centrul Cultural “Jean Constantin”, fostul Republica

CENTRUL CULTURAL “JEAN CONSTANTIN” CONSTANTA. Din cauza unor impotmoliri birocratice si de achizitie a dotarilor, noul Centru Cultural “Jean Constantin” din Constanta nu va fi inaugurat prea curand, desi lucrarile de renovare sunt finalizate.

Pizza Evo

Procedura de achizitie a dotarilor, ce a fost demarata din vara anului trecut, este inca in derulare, din cauza a doua contestatii. Ultima a a fost recent solutionata si obliga Consiliul Judetean Constanta la reanalizarea ofertelor, transmite observator.ro

Doua firme s-au inscris in cursa pentru dotarea cu echipamente a Centrului Cultural, insa ambele oferte au fost declarate ca neconforme, motiv pentru care firmele s-au adresat Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

Este posibil ca procedura sa fie incheiata in aceasta luna, insa frunizorul care va fi selectat va avea la dispozitie doua luni pentru a livra echipamentele. Astfel, cel mai curand, Centrul Cultural “Jean Constantin” ar putea fi inaugurat in perioada Sarbatorilor Pascale.

Articol complet AICI

Lucrarile la fostul cinematograf “Republica” din Constanța au inceput in anul 2013 si totul trebuia sa fie gata pana la 1 iunie 2015. Din cauza unor intarzieri a lucrarilor de renovare, deschiderea centrului a fost amanata pentru luna decembrie 2015, termen care, din nou, nu a fost respectat. Investitia totala in renovarea si dotarea tehnica a Centrului este de aproximativ 3 milioane de euro, bani din fonduri europene obtinuti de Consiliul Judetean. Sursa: ctnews.ro

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?