ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cand va avea si Constanta PISTE PENTRU BICICLISTI

Cand va avea si Constanta PISTE PENTRU BICICLISTI

PISTE PENTRU BICICLISTI CONSTANTA. Fostul primar Radu Mazare propunea ca, pe bulevardul Mamaia, pistele sa fie amenajate pe actualele spatii verzi dintre sensuri si urmau sa fie protejate de restul traficului cu garduri. De asemenea, o alta pista, de 20 de kilometri, trebuia amenajata din centrul orasului pana pe digul de larg din Portul Constanta.

piste-biciclisti-Constanta

Foto: Cuget Liber

Primarul Decebal Fagadau a anuntat ca Primaria Constanta nu abandoneaza ideea amenajarii de piste pentru biciclisti, dar deocamdata, se cauta cele mai bune solutii si trasee, transmite cugetliber.ro

Arhitectul Andrei Chivu a discutat deja cu primarul si i-a prezentat o propunere de proiect de piste, pe segmentul Tabacarie – Casa de Cultura. Potrivit acestuia, reprezentantii Primariei i-au oferit deja documentatie de studiu pe tema mobilitatii urbane pentru a putea racorda proiectul la alte fluxuri de transport si pistele deja propuse in parcul Tabacarie.

In prezent, constantenii se pot plimba cu bicicleta numai in statiunea Mamaia, acolo unde, pe noua promenada, a fost prevazuta o pista, sau prin unele parcuri.

Citeste articolul integral AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?