ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Când vor fi reluate şi terminate lucrările la Podul de la Butelii

Când vor fi reluate şi terminate lucrările la Podul de la Butelii

REABILITARE POD BUTELII. După ce la sfârşitul săptămânii trecute lucrările de reabilitare la Podul de la Butelii au fost întrerupte, constructorul spune că acestea vor fi reluate undeva la finalul acestei săptămâni, trasmite cugetliber.ro

Compania constructoare susţine că lucrările la partea superioară a podului se vor termina cel târziu în a doua jumătate a lunii iulie, tot atunci urmând a fi ridicate restricţiile de trafic.

Potrivit reprezentanţilor SC Confort Urban, societate aflată în subordinea primăriei, podul a fost dat în folosinţă în anul 1985, iar din dorinţa de a respecta termenul limită pentru terminarea proiectului, lucrările au fost făcute mai mult de mântuială.

Trebuie făcută o ajustare a proiectului în funcţie de neconformităţile descoperite acolo. Spre sfârşitul săptămânii se vor relua lucrările. Darea în funcţiune nu va mai fi la începutul lunii iulie, termenul la care s-a angajat constructorul că termină, probabil se va prelungi cu o săptămână sau două“, a declarat pentru Cuget Liber, Claudiu Rădulescu, director tehnic SC Confort Urban SRL.

Citeşte articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?