ACASA » ALTE EVENIMENTE » Campanie UMANITARĂ pentru zece familii defavorizate din satul Credinţa

Campanie UMANITARĂ pentru zece familii defavorizate din satul Credinţa

CAMPANIE UMANITARA. Absolut toți copiii merită să îl primească pe Moș Crăciun de Sărbători! Avem nevoie de voi toți pentru că împreună putem fi ajutoarele Moșului pentru câteva zeci de copii care vor să meargă la școală și să fie fericiți, dar trăiesc în condiții dificile.

Pizza Evo

Sâmbătă, 10 decembrie, ora 10.00, se va desfăşura acţiunea de ajutorare a copiilor nevoiași din satul Credința, comuna Chirnogeni, prin donaţii ale membrilor, partenerilor JCI Constanţa şi ale oricărei persoane care dorește să se implice!

Cu sprijinul celor care vor să facă parte din această acţiune umanitară, 33 de copii din zece familii defavorizate vor fi beneficiarii donaţiilor constând în alimente, jucării, ornamente de Crăciun, rechizite, obiecte de igienă personală, îmbracăminte sau încălţăminte. Copiii au vârste cuprinse între 1 şi 17 ani.

Donaţiile se strâng la sediul JCI Constanţa (Str. Gheorghe Lazăr, nr. 6. Se intră de pe Cuza Vodă), de luni, 5 decembrie, până vineri 9 decembrie, între orele 18.00 – 20.00.

Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la numărul 0770 297 399Cristian Stancu, manager de proiect.

afis-umanitara-credintaOricine doreşte să se implice pentru a oferi o bucurie unor familii, care au nevoie să ştie că pe această lume există şi oameni cărora le pasă, poate dona îmbracăminte, jucării, cărţi, alimente, rechizite sau alte obiecte de folosință în stare bună.

Reprezentanţii mass-media, care sunt interesaţi să însoţească caravana JCI, sunt aşteptaţi la sediul nostru, sâmbătă, 10 decembrie, la ora 10.00.

Jucăriile, hainele, atât pentru copii, cât şi cele pentru adulţi, alimentele şi alte bunuri (lemne sau obiecte casnice) vor fi împărţite personal familiilor în fiecare gospodărie.

JCI CONSTANŢA MULŢUMEŞTE PENTRU SPRIJIN TUTUROR PARTENERILOR, MEMBRILOR ŞI COLABORATORILOR IMPLICAŢI ÎN ACEST PROIECT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?