ACASA » ALTE EVENIMENTE » CAMPANIE. Doneaza o carte pentru tinerii romani din diaspora!

CAMPANIE. Doneaza o carte pentru tinerii romani din diaspora!

SUNTEM ROMANI, CITIM ROMANESTE. In contextul in care din ce in ce mai multi romani aleg sa munceasca in strainatate, copiii acestora pierd treptat contactul cu limba si cultura romana. Organizatia Tineretul National Liberal isi propune sa contracareze fenomenul punand la dispozitia acestora, in mod gratuit, carti in limba materna.

Pizza Evo

A fost declansata astfel, la nivel national, o ampla campanie de strangere de carti ce urmeaza a fi distribuite in biblioteci special amenajate in diaspora. Organizatia TNL Constanta isi asuma in cadrul acestui proiect national, colectarea si transmiterea a 9.000 de titluri in limba romana pana la data de 7 august 2015.

suntem-romani-citim-romaneste

Donand o carte ii vei ajuta si tu pe tinerii romani din strainătate sa pastreze legatura cu limba si cultura romana! Campania se desfasoara in intervalul 9 mai – 7 august.

Cartile ce urmeaza sa fie donate in cadrul campaniei vor fi colectate la sediul PNL de pe strada Vasile Pirvan, Nr. 3 (intre orele 10:00 – 14:00 si 16:00 – 18:00 in fiecare zi a saptamanii).

Contact: 0787 875 757 (Cristian Decu)

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?