ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Campanie anticanicula! Corturi de prim-ajutor in mai multe zone din Constanta

Campanie anticanicula! Corturi de prim-ajutor in mai multe zone din Constanta

CAMPANIE ANTICANICULA CONSTANTA. Ca urmare a avertizărilor meteo şi a temperaturilor tot mai ridicate din ultimele zile, RAJA SA a reluat campania anticaniculă prin amplasarea de corturi de prim-ajutor.

Astfel, în aceste zile de atenționare de Cod Galben, în intervalul 10.00 – 18.00, prin mai multe puncte de distribuție apă potabilă, RAJA vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate.

Corturile sunt amplasate în următoarele zone: b-dul Alexandru Lăpușneanu – zona City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona stației de autobuz din fața restaurantului Colonadelor; b-dul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu, b-dul Tomis – zona Tomis III și pe strada Nicolae Iorga în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

În toate aceste locații, constănțenii, dar și turiștii, vor putea să bea un pahar de apă rece și vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Corturile vor fi amplasate în toate perioadele, pentru care vor exista avertizări meteo de Cod Galben de caniculă.

Acțiunea nu este prima de acest gen, SC RAJA SA derulând astfel de campanii în toate perioadele caniculare, încă din anul 2012.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?