ACASA » ALTE EVENIMENTE » Campania “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa! Brăţara de Vacanţă” ediţia 3

Radio Vacanţa şi World Vision România, cu sprijinul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Asociaţiei Patronale Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movilă” Eforie-Techirghiol, Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor şi Salvamarilor Profesionişti din România şi I-Tour, derulează în sezonul estival 2012 campania “Braţara de vacanţă”, sub sloganul “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa! “.

Pentru al treilea an consecutiv, Campania îşi propune să reducă numărul de copii care se ratacesc anual pe plajă, prin oferirea cu titlu gratuit a unei “brăţări de vacanţa” copiilor sub 7 ani, realizarea unor materiale informative pe această temă şi organizarea a diferite evenimente pe plajele din Mamaia.

Anul acesta, vor fi distribuite gratuit peste 25.000 de brăţări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor). Brăţările au inscripţionate  numărul de telefon al Radio Vacanţa, al organizaţiei World Vision şi al Centrului de Sănătate Privată “Regina Maria” din Constanţa.

Brăţările vor ajunge în unităţile de cazare din staţiunile Mamaia, Eforie, Jupiter şi Mangalia selecţionate şi monitorizate de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, dar şi pe plajă, prin intermediul voluntarilor World Vision România.

Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani care poartă BRĂŢARA DE VACANŢĂ.

In fiecare weekend se vor organiza evenimente distractiv-educative de conştientizare pentru adulţi şi copii.

Ca recunoaştere pentru creativitatea proiectului şi aportul  în societate, prima ediţie a campaniei “Brăţara de Vacanţă” (2010) a fost nominalizată la premiile PR Award 2010, categoria „Buget mic/ Creativitate mare”.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?