ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Calatoria. Drumul schimbarii in bine” – discutii libere moderate de psihoterapeutul Anca Ciungu la Carturesti

CalatoriaCui nu-i plac povestile? Calatoria initiatica a eroului care se aventureaza pe drumul schimbarii, uneori incarcat de provocari, alteori plin de pilde si personaje magice, e intotdeauna fascinanta si inspirationala.

Pizza Evo

In viata fiecaruia dintre noi vine un moment in care ne trezim pusi (de bunavoie sau fortati de imprejurari) in fata deciziei de a pleca pe acest drum si a ne transforma viata. A face altfel decat pana atunci cere curaj si dincolo de toate cere curiozitatea descoperirii unui nou inceput!

Mr C Club va invita joi 12 septembrie la ora 18:30 in cadrul librariei Carturesti sa impartasim povesti despre calatoriile din vietile noastre. Moderator discutie: psihoterapeut sistemic Anca Ciungu.

* Mr C Club este o manifestare gratuita de tip masa rotunda, in care vorbim despre sanatate, psihologie, retete etc. Clubul este construit pentru a sustine schimbarea spre bine a oamenilor care participa.

Inscrieri la manager_ctm@carturesti.ro.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?