ACASA » CONCERTE » Byron si Jezebel. Doua concerte inedite la Club Doors

Byron si Jezebel. Doua concerte inedite la Club Doors

Primavara vine la Club Doors din Constanta si aduce doua concerte de exceptie: Byron si Jezebel. Vineri si sambata se anunta distractie si muzica live de calitate in cadrul a doua evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi!

Pizza Evo

10959991_10152800146154545_101126816645596976_oCei de la byron revin la Constanta pentru un concert vineri, pe 27 februarie, in Doors Club, incepand cu ora 21:00. Esti asteptat la un concert eclectic de rock alternativ ce va va purta prin toata discografia byron, de la albumul de debut Forbidden Drama din 2007 pana la cel mai recent disc, coloana sonora a serialului HBO „Ramai cu mine”, lansata anul trecut!

byron canta un fel de rock, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 5 albume de studio si doua DVD-uri live. Au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) difuzat ulterior pe HBO, au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania iar in decembrie trecut au filmat un nou concert alaturi de o fanfara militara si un cor de copii. Asteptati-va la un vartej sonor plin de sentimente, asezonat cu solouri maiastre de clape, linii inaltatoare de flaut si o voce ravasitoare!

jezebelDuminica, 1 martie, Club Doors ofera publicului constantean  un eveniment muzical de origine sud-americană cu iz interbelic, semnat de Jezebel (voce), Alex Burca-claviaturi, Ionel Tanase – percutie.

Povestea lui Jezebel, sau Izabela Barbu pe numele său adevărat, pare desprinsă dintr-un film. După 20 de ani în care a lucrat în sistemul bancar, Jezebel este descoperită la ziua de naştere a unui prieten unde îi dedică acestuia o melodie. A doua zi i se propune o colaborare ce îi porneşte  cariera muzicală aflata in prezent intr-o continua ascensiune.

Jezebel  cântă melodii aparţinând unor genuri foarte diferite. Cu o voce exceptionala, interpretează cu aceeaşi plăcere muzică românească din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, chansonette, ritmuri spaniole şi sud-americane, fadouri, jazz, muzică clasică. De doi ani, joacă şi în piese de teatru, alături de nume grele de pe scena teatrului românesc.

Ora de începere a evenimentului este 19:00, iar  preţul unui bilet de intrare este 30 de lei.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?