ACASA » ALTE EVENIMENTE » BUZZCamp, revine la Constanța! Conferințe și workshop-uri pentru tineri. Înscrieri gratuite

BUZZCamp, revine la Constanța! Conferințe și workshop-uri pentru tineri. Înscrieri gratuite

BUZZCAMP CONSTANTA. BuzzCamp reunește, pentru a 19-a, oară zeci de angajatori şi mii de participanţi în cele mai mari opt orașe din România. Joi, 17 mai, în cadrul Universitatii Ovidius, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din Constanţa, la cea mai nouă ediție, cu tema The City of BUZZCamp, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați.

Tinerii din Constanţa au șansa să participe la seriile de conferințe și workshop-uri care au scopul să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. De altfel, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

Noua ediţie BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți si proaspăt absolvenți din toată țara. Vor fi prezente companii precum Generali, WNS și Leroy Merlin. Tinerii care vor să aplice pentru un job in cadrul acestor companii vor fi ajutați într-o mare măsură de sfaturile și “secretele” oferite de reprezentanții companiilor din cadrul evenimentului.

Mai mult, participanții vor primi în cadrul conferințelor sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top. Aceştia vor prezenta un speech despre parcursul lor profesional și vor oferi tinerilor sfaturi utile, interesante dar si tips & tricks din diverse industrii, pentru a ajuta la formarea parcursulului profesional dorit de participanți.

Vino și tu în lumea BUZZCamp să devii cetățean de onoare! Aplică pentru rezidență și explorează orașul carierei, în care vei fi vecin cu ambasadori care îți pot influența semnificativ viitorul!

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă online, AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?