ACASA » ALTE EVENIMENTE » BUZZ!Camp la Constanta. Vino sa gasesti oportunitatea unei cariere de succes!

BUZZ!Camp la Constanta. Vino sa gasesti oportunitatea unei cariere de succes!

BUZZ CAMP CONSTANTA. S-a dat startul inscrierilor la BUZZ!Camp, cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti si absolventi.

De-a lungul celor 14 editii, BUZZ!Camp a pus faţa in faţa, 100 de companii cu peste 18,000 de participanti. In urma evenimentului din primavara, 135 de tineri cu potential si-au inceput cariera in cadrul companiilor partenere BuzzCamp. In tot acest timp, ne-am bucurat nu doar de sprijinul companiilor, dar si de sprijinul celor mai importante centre universitare din tara si a peste 50 de organizatii studentesti.

La editia din Constanta a BuzzCamp, pe 8 DECEMBRIE la Hotel IBIS, companiile LIDL si CHR vor fi prezente la eveniment sa caute profile specifice de studenti si absolventi pe care sa ii recruteze in programele de formare. La editiile din Brasov, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Bacau si Craiova de anul acesta, toate companiile prezente la eveniment au identificat potentiali viitori colegi in audienta de la BuzzCamp.

conferinta-constantafotolii-constantalidl-constanta

Prin prezenta la workshop-urile organizate individual, de fiecare companie in parte, audienta BuzzCamp are sansa sa interactioneze cu reprezentantii companiilor, sa le cunoasca mediul de lucru si filosofia si sa realizeze in ce masura ar putea sa se integreze in structura lor.

Participarea la BuzzCamp este gratuita, insa locurile sunt limitate si necesita o inscriere prealabila pe site-ul www.buzzcamp.ro/event.

Buzz!Camp se organizeaza bianual din anul 2008 si este o platforma complexa de orientare in cariera, recrutare, workshop-uri si conferinte axate pe dezvoltare personala.

afis-constantaEvenimentul se desfasoara in contextul in care, ultimul raport de cercetare realizat de Institutul National de Statistica, privind ocuparea si somajul, situeaza rata somajului in randul tinerilor la 25%.

Nu ne dorim ca tinerii cu potential sa fie pusi in situatia de a alege intre a participa la cursurile facultatii pentru care au optat si a fi angrenati intr-un job full-time. Experienta Inspire Group pe proiecte de employer-branding si recrutare, precum si clientii alaturi de care dezvoltam evenimentul, de 8 ani, ne demonstreaza ca ambele sunt la fel de importante. Ne aflam intr-un moment in care tinerii cu potential au nevoie de orientare si solutii pentru a incepe o cariera, nu de un simplu job dupa terminarea facultatii.” – Alina Anghel, Business Development Director & Co-founder, Inspire Group.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?