ACASA » ALTE EVENIMENTE » Business Networking. JCI Play 4×4 revine cu două zile de Off-Road în Dobrogea!

Business Networking. JCI Play 4×4 revine cu două zile de Off-Road în Dobrogea!

JCI Play 4×4, cel mai prestigios eveniment de business networking din Constanța, revine cu spirit de aventură! Evenimentul își propune să aducă împreună antreprenori, manageri și oameni activi din mediul de business dobrogean, dar și din întreaga Europă, pasionați de activități în aer liber, cu scopul de a îmbunătăți mediul de afaceri prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking” într-un cadru relaxat.

Ajuns la ediția cu numărul 12, de data aceasta JCI Play 4×4 se va desfășura pe o perioadă de două zile (19 – 20 mai) pe traseul: Constanța – Straja – Tuzla – Neptun – Cotu Văii – Vama Veche, unde participanții vor avea ocazia să admire peisajele dobrogene, marea, nisipul, pădurile și vegetația din împrejurimi.

Startul va fi dat sâmbătă 19 MAI, la VIVO! Constanța, începând cu ORA 8:30, unde participanții vor fi grupați în echipe şi va avea loc un scurt instructaj. Evenimentul se va încheia duminică, 20 mai, la ora 13:00.

Organizatorii au pregătit diferite surprize pe taseul selectat cu atenție, unde participanții vor rezolva probe de îndemânare, inteligență, forță și creativitate.

La toate acestea se adaugă networkingul cu oameni deosebiți și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

Poster-weebDetalii traseu:

Start: Mall Vivo! Constanța;
Oprire 1: Monumentul Tineretului Straja;
Oprire 2: Hangar, Aeroportul Tuzla;
Oprire 3: Parc Aventura Paradis Land;
Oprire 4: Speciala de la Cotu Văii;
Finish: Restaurant Corsaru Vama Veche;

ÎNSCRIERI ȘI CONFRIMĂRI – Tel: 0732.833.443

Înscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online.

Termenul limită de înscriere este joi, 17 mai 2018.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?