ACASA » ALTE EVENIMENTE » Bucura-te de MAGIA COPILARIEI la Maritimo

Maritimo Shopping Center a pregatit un program special cu multe activitati distractive in acest weekend de Ziua Copilului.

Vineri 01 Iunie – 11.00-18.00 Sport si Distractie 
Jocuri si intreceri sportive, pe terenul special amenajat. Baschet, Tenis de picior, Cucii, Volei si alte jocuri.
Intre 18.00-20.00 Spectacolul Copiilor, spectacol interactiv, dedicat copiilor de toate varstele. Magie, dans, muzica, curs de actorie , face painting si baloane modelate.

Sambata 02 Iunie – 11.00-18.00 Sport si Distractie 
Jocuri si intreceri sportive, pe terenul special amenajat. Baschet, Tenis de picior, Cucii, Volei , Desen pe asfalt si alte jocuri.
Intre 15.00-18.00 Atelier de creatie. Copiii vor putea transpune pe hartie, cum arata ziua copiilor in sufletul lor de copii. Sedintele de face-painting si baloanele modelate, vor completa acest atelier.
Intre 18.00-20.00 Spectacolul ,,Surprize din joben”, spectacol interactiv, dedicat copiilor de toate varstele. De aceasta data copii se vor lua parte un frumos spectacol de magie in care ei vor deveni mici magicieni. Lectii deschise de magie, intreceri solistice si de dans, face painting si baloane modelate.

Duminica 03 Iunie – 11.30-13.00 Discoteca pentru copii 
Discoteca, jocuri, concursuri si multe alte surprize va asteapta pe scena special amenajata. Nu vor lipsi nici face-panting-ul si baloanele modelate.
Intre 18.00-19.30 Ora de teatru : ,,Aventurile Delfinului Dinu”, un spectacol interactiv in care copiii sunt antrenati in jocurile si giumbuslucurile pe care le face delfinul impreuna cu prietenii sai. Sedintele de face painting si baloanele modelate, vor completa distractia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?