ACASA » RECOMANDARI » Bordea si Sergiu fac senzatie la Festivalul de Stand-up Comedy din Arthur Pub Mamaia

Festivalul de stand-up comedy Piratii Comediei continua cu showul exploziv al lui Bordea si “servitele” lui Sergiu. Se anunta inca o seara plina de umor si buna dispozitie miercuri, 8 august, de la ora 22.00 la Arthur Pub din Mamaia. Biletul costa doar 20 de Ron si rezervarile se fac la numarul 0726 688 658.

Pizza Evo

“Catalin Bordea  e un entertainer. Fie că joacă în reclame sau în seriale tv , marea lui dorința e să fie actor într-un film tineresc, fără vreo legătură cu Revoluția sau comunismul.

Perspectiva asta pozitivă este ceea ce-l caracterizează pe Bordea. Nu zâmbește enervant de mult, dar are fața blândă și gândurile optimiste îi înseninează chipul. Poartă mai degrabă un zâmbet șiret, șmecheresc – “Oi fi tu dur, dar eu te fac din vorbe”

Sergiu Floroaia adora glumele scurte , ONE LINERE si  este și ceea ce americanii numesc un “comedy nerd”.

„Ceea ce cred că-l diferențiază pe Sergiu de alți comedianți este ritmul cu care scrie material. Omul ăsta parcă e o mașinărie – bagi în el orice eveniment sau întâmplare și el îți scoate vreo 5 glume inspirate de așa ceva. Când s-a mai întors în Constanța, ca și civil de data asta, a început să-mi explice teorii despre stand-up, moduri de a scrie glume, motive pentru care publicul râde ori ba.”

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?