ACASA » TEATRU » BOLNAVUL INCHIPUIT si DESCULT IN PARC, la Teatrul de Stat

BOLNAVUL INCHIPUIT si DESCULT IN PARC, la Teatrul de Stat

TEATRU CONSTANTA. In acest weekend, Teatrul de Stat Constanta prezinta doua piese celebre, de referinta in istoria teatrului, Bolnavul Inchipuit si Descult in Parc!

Bolnavul inchipuit, de Moliere, o pagina de aur a dramaturgiei universale, un spectacol plin de vitalitate si veselie. Un spectacol la care publicul se amuza sanatos si in care veselia se naste din jocul actoricesc si bogatia mijloacelor ce creare a situatiilor comice.

Descult in parc, de Neil Simon, este o comedie romantica, de mare succes, o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri casatoriti care invata sa-si traiasca si sa-si pastreze dragostea. O comedie fermecatoare cu personaje – un cuplu de tineri casatoriti, o soacra, un vecin excentric – care incearca in felul lor sa demonstreze ca viata trebuie traita in prezent si ca a merge descult in iarba este o clipa care nu trebuie pierduta in viata.

Sambata, 12 decembrie, ora 19.00, BOLNAVUL INCHIPUIT

Traducerea: Tudor Bogdan & Ştefan Crudu
Regia artistică : Cristian Gheorghe
Scenografia : Lăcrămioara Dumitraşcu
Pregătirea muzicală : Inga Postolache
Coregrafia: Oana Pisaroglu
Editare video : Ciprian Braşoveanu

Distribuţia : Marian Adochiţei, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu/Clara Ghiuvelechian, Florina Stănculeţ/Paula Prodan, Luiza Martinescu Toma , Andu Axente, Laura Iordan/Mirela Pana, Andrei Cantaragiu,Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman,Georgiana Bumbac, Iza Bumbac, Alice Safta, Tamara Pricop

Duminica, 13 decembrie, ora 19.00, DESCULT IN PARC

Traducerea : Zeno Fodor
Regia : Liviu Manolache
Scenografia : Eugenia Tărăşescu Jianu

Distribuţia: Florina Stănculeţ, Tani Ştefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?