ACASA » PROMO » BOBONETE & VĂNCICĂ revin în ianuarie la HARLEQUIN!

BOBONETE & VĂNCICĂ revin în ianuarie la HARLEQUIN!

Mihai Bobonete și Adrian Văncică, doi dintre cei mai cunoscuți actori și comedianți din România, revin la Constanța la Harlequin Mamaia! Cei doi vor ieși din pielea personajelor pe care le interpretează și vor oferi publicului constăntean ocazia să-i vadă într-o altă ipostază.

Noutatea acestui spectacol va fi că, în premieră, în deschidere va veni fiul lui Horațiu Mălăele: Bogdan Mălăele.

Așadar, vino să-i vezi pe Mihai Bobonete și Adrian Văncică la restaurantul HARLEQUIN Mamaia într-unul din showurile de DUMINICĂ 13 ianuarie de la ora 13.00 și de la ora 19.00 și LUNI 14 ianuarie de la ora 19.00.

REZERVĂRILE pot fi făcute la numărul: 0766 400 181
Preț bilet: 75 lei
Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 14.00 – 20.00 zilnic cu excepția zilelor de 25 și 26 decembrie și 1 ianuarie.
Participanții sunt rugați să sosească la restaurant cu o oră mai devreme, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. Ocuparea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment.

Spectacol interzis minorilor!

Organizat de evenimente-constanța.ro și restaurant Harlequin Mamaia și susținut de: X-Printing, Good Idea Media, Vivo Constanța, Magic FM.

bobonete vancica 2018

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?