ACASA » PROMO » BOBONETE şi VĂNCICĂ! Trei zile de STAND-UP COMEDY, la Harlequin

BOBONETE şi VĂNCICĂ! Trei zile de STAND-UP COMEDY, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Mihai Bobonete şi Adrian Vancică, doi dintre cei mai cunoscuţi actori şi comedianţi din România, revin la Constanţa, pentru a continua seria de spectacole de stand-up comedy din 2017.

Cei doi vor ieşi din pielea personajelor pe care le interpretează şi vor oferi publicului constănţean ocazia să-i vadă într-o altă ipostază.

Bobonete şi Văncică vor urca pe scena Harlequin Mamaia în zilele de 23, 24 şi 25 iulie de la ORA 21.30.

Rezervări la 0766 400 181, rezervarea telefonică este valabilă 24h timp în care clienții sunt rugați să achiziționeze biletele de la restaurant.

Bilet, 70 lei.

Afis-Bobonete-Vancica-iulie2017Persoanele care achiziționează biletele vor fi de acord să respecte următoarele reguli de organizare:
– Să sosească la restaurant în intervalul orar 20.30 – 21.00
– Sa rezerve locurile la spectacol la o masă de minimum 6 persoane şi maximum 12 persoane (grupurile mai mici de 6 persoane vor accepta să stea la o masă comuna cu alte grupuri mai mici).
– Rezervările neachitate în 24h vor fi automat anulate fara alte notificări.
– Persoanele care nu se prezintă la spectacol nu își mai pot recupera banii pe bilet. Returnarea banilor pe bilete se face doar în cazul anulării spectacolului.

ATENTIE! Spectacol interzis minorilor!

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia si sustinut de: X-Printing, Constanta News, Cuget Liber, Vivo! Constanţa, Magic FM, steluenache.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?