ACASA » STAND-UP COMEDY » BOBONETE şi VĂNCICĂ! Două show-uri în aceeaşi zi, la Harlequin

BOBONETE şi VĂNCICĂ! Două show-uri în aceeaşi zi, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Mihai Bobonete şi Adrian Vancică, doi dintre cei mai cunoscuţi actori şi comedianţi din România, revin la Constanţa, pentru a continua seria de spectacole de stand-up comedy din 2017, la Harlequin Mamaia!

Cei doi vor ieşi din pielea personajelor pe care le interpretează şi vor oferi publicului constănţean ocazia să-i vadă într-o altă ipostază.

Constanţa este unul dintre oraşele în care ne simţim extraordinar. Acest lucru se datorează publicului care vine la show-uri şi pentru că, trebuie s-o spun, ne place mult în restaurantul lui Stelu Enache“, spune Mihai Bobonete.

Aşadar, LUNI, 15 MAI, vei avea parte de DOUĂ SPECTACOLE. Vino să-i vezi pe Mihai Bobonete şi Adrian Vancica la restaurantul HARLEQUIN Mamaia.

Afis-Bobonete-Vancica-mai2017Spectacolele vor avea începere de la ORELE 19.00 şi 22.30

REZERVĂRILE pot fi facute la numarul: 0766 400 181

Pret bilet: 70 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Spectacol interzis minorilor!

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia si sustinut de: X-Printing, Constanta News, Yves Rocher, Cuget Liber, Vivo! Constanţa, Magic FM şi Telegraf

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?