ACASA » ALTE EVENIMENTE » BNE Femei de Afaceri. Eveniment de business networking la Constanța

BNE Femei de Afaceri. Eveniment de business networking la Constanța

EVENIMENT NETWORKING. ONG-ul JCI Constanța organizează o nouă ediție de Business Networking Event (BNE), dedicat femeilor de afaceri. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru femeile de afaceri din Constanța, care pot descoperi noi oportunități de busineess în doar câteva minute!

Luna martie este luna feminității, iar această ediție va avea un format special dedicat în primul rând femeilor antreprenoare.

BNE Femei de Afaceri se va desfășura la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia, joi 15 martie 2018, ora 17:00.

Speaker-ul acestei ediții va fi Oana Stan, brand manager Techir Cosmetics.

Participantele sunt rugate să prezinte la eveniment cărți de vizită (minimum 23 bucăți).

Business Networking Event are drept scop interacțiunea între oamenii de afaceri, manageri sau persoane „cheie” din diverse companii sau organizații, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori în afaceri.

Evenimentul este conceput sub forma de speed-dating. Fiecare participant va petrece câte trei minute, la aceeaşi masă, faţă în faţă cu un alt antreprenor, astfel încât toți participanții să interacționeze unul cu celalalt, prin rotație, în cadrul evenimentului. În acest interval, participantele vor avea timp să facă schimb de cărţi de vizită si să identifice oportunităţi de colaborare pentru afacerea proprie.

Junior Chamber International (JCI) consideră că networking-ul este cea mai simplă cale de a obține informații și cea mai ușoară metodă de a încheia colaborări în diferite domenii. Vă puteți extinde rețeaua de potențiali clienți și parteneri de afaceri, iar dacă ești în căutarea unui job, ai oportunitatea de a discuta cu potențiali angajatori.

ÎNSCRIERI ȘI CONFRIMĂRI- Mihaela Rodeanu, Tel: 0723 190 829

Taxa de participare la eveniment este 50 lei/persoană. Participanții vor primi vouchere și premii din partea partenerilor la eveniment.
Locuri disponibile: 24

Taxa de participare se achită în contul JCI Constanța:
Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911
Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe:
www.jciconstanta.ro
Facebook.com/jciconstanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?