ACASA » CALENDAR » Black Sea Music Nights in Club Doors

554543_542111729157161_1750884835_nPe 1, 2 si 3 februarie, Clubul Doors gazduieste un eveniment inedit. Black Sea Music Nights,  un festival indoor ce aduna 3 dintre cele mai interesante proiecte rock din Romania.

Pizza Evo

 Pe  1 februarie, pe scena din Doors vor urca cei de la Awake de la ora 21.30, iar în deschidere vor cânta constănţenii de la Punch Therapy.

Trupa Awake/ Tribute Dream Theater este un proiect initiat de  chitaristul formaţiei Phoenix, Cristi Gram .

Atunci când vorbeşti despre chitaristul Cristi Gram este imposibil să nu te ducă gândul către legenda rock-ului românesc, trupa Phoenix. Acesta are o carieră muzicală impresionantă, debutând pe scena Festivalului “Cântarea României” încă de la vârsta de 15 ani. În prezent, Cristi este cunoscut drept unul dintre cei mai buni chitarişti români. Muzicianul şi-a început cariera făcând parte din trupa Talisman, ulterior fiind “adoptat”, în 2004, de legendarul grup Phoenix. Cu timpul, visul său de a cânta metal progresiv a devenit o adevărată provocare, acesta punând bazele unui nou proiect muzical în aria amintită. Cristi este fondatorul formaţiei tribut, intitulată Awake, dedicată în totalitate unei alte legende a muzicii metal, trupa Dream Theater. Din trupa mai fac parte: Sabina Abrudian- voce, Mihai Ardelean- claviaturi, Răzvan «Lapi» Lupu- tobe, Vlady Săteanu- chitara bass.

In seara de 2 februarie, vor concerta cei de la Krypton, de la ora 21.30, iar în deschiderea lor vor cânta constănţenii de la Hangover.

Trupa Krypton se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca “formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan “Lapi” Lupu, Gabriel “Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca “Fetele cu ochii verzi”, “Cheama-ma” sau “Am crezut in ochii tai”.

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

 În ultima seară, pe 3 februarie, este programat de la ora 21.30, concertul trupei Platonic Band.

Nicu Patoi & Platonic Band ia fiinta in toamna anului 1995, la Galati, la initiativa lui Nicu Patoi. Imediat dupa infiintare, incep si participarile la festivaluri de muzica rock, urmate de premii importante atat pentru trupa cat si pentru fiecare membru in parte.  Unicitatea acestui proiect nu consta numai in sutele de piese cantate live, ci si in maniera expresiva, dinamica si bogata din punct de vedere muzical in care grupul isi abordeaza repertoriul.  Platonic creeaza intersectii stilistice intre blues, rock, jazz si funk, pastrand esenta calitatii muzicale intr-un ansamblu unitar care dizolva granitele artificiale dintre genuri.
In componenta actuala trupei se afla  Nicu Patoi la chitara, Razvan “Lapi” Lupu la baterie, Adrian Ciuplea la chitara bas si Berti Barbera in calitate de percutionist si vocalist. Concertul de duminica marcheaza lansarea albumului Sweet Little 6STRING ce contine 12 piese instrumentale.

Biletele pentru fiecare din cele trei seri de concert costă 25 de lei şi se pot procura de la sediul clubului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?