ACASA » ALTE EVENIMENTE » BLACK FRIDAY în CITY PARK MALL Program prelungit de reduceri extreme

blackfridayBlack Friday revine la City Park Mall pe 29 noiembrie. Cea mai lunga zi de shopping vine cu reduceri extreme in magazine, multa distractie, concert LORA si marele premiu de 1000 euro pentru cei care fac cumparaturi doar in aceasta zi.

Pizza Evo

City Park Mall va fi deschis intre orele 8.00 si 24.00, timp in care pasionatii de shopping si de reduceri pot vizita toate magazinele din centrul comercial care s-au pregatit cu oferte speciale pentru aceasta zi. Deschidem sezonul cumparaturilor de Craciun cu un eveniment major, in care pe scena City Park Mall se vor presenta spectacole din ora in ora, iar la ora 22.00 va concerta celebra si frumoasa artista LORA.

Reducerile anuntate de magazinele mall-ului sunt spectaculoase, unele mergand chiar spre limita de 80%. In plus, mall-ul ofera un premiu major de 1000 euro in vouchere de cumparaturi. Pot participa la tombola de Black Friday numai cumparaturile realízate in aceasta zi, deci sansele de castig sunt si ele extreme.

Pe langa shopping, de Black Friday, clientii nostri fideli se bucura si de multa distractie – spectacole energizante cu Kangoo Jumps, demonstratii sportive, teatru de papusi pentru copii, atelier de creatie, face painting, spectacole de dans, dar si alte Sorin Scintei, Directorul General al City Park Mall a declarat: “Black Friday este o zi plina pentru City Park Mall. Am concentrat cele mai atragatoare elemente in aceasta zi, distractia, reducerile majore si premiile cele mai mari. Ne asteptam la un mall aglomerat in care toti constantenii sa isi faca de cap la cumparaturi”

Va asteptam vineri, 29 noiembrie, incepand cu ora 8:00 la Black Friday, pentru a imbina perfect shoppingul cu reduceri exclusive, dar si cu beneficiile specifice sezonului de cumparaturi.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?