ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » BISERICA dintre blocurile din Tomis III devine realitate. Locatarii, respinşi în instanţă!

BISERICA dintre blocurile din Tomis III devine realitate. Locatarii, respinşi în instanţă!

STIRI CONSTANTA. În luna martie a acestui an, zeci de locatari din cartierul Tomis III, între blocurile O2 şi O3, s-au revoltat după ce Primăria a aprobat distrugerea unui spaţiu de 50 de locuri de parcare pentru construirea unei noi biserici.

Pizza Evo

Asociaţia de proprietari a dat în judecată Primăria şi Arhiepiscopia, solicitând sistarea construirii bisericii “Izvorul Tămăduirii” în parcarea dintre blocuri, în locul unei foste parcări.

Ieri, pe 21 noiembrie, Tribunalul Constanţa a respins cererea asociației de proprietari, motivând că aceasta era îndreptată împotriva unor persoane care nu au calitate procesuală pasivă. De asemenea, instanța a respins cererea ca inadmisibilă și obligă asociația de locatari să achite primarului 952 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariul avocatului. Detalii AICI.

În luna februarie a anului 2014, Primăria Constanța a emis autorizația de construire și relocarea acestei biserici între blocuri. Primarul Făgădău preciza, într-o conferință de presă, că acest teren fusese acordat de către Consiliul Local Arhiepiscopiei Tomisului tocmai pentru relocarea bisericii. Articol complet AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?